kellokas_emax2 (2).jpg

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja maastopyöräilemään alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin.

Aukioloajat: Lähtevät vuokrat ma-pe klo 9.30-14(17), su 10-14(17). Palautukset klo 17 mennessä. SULJETTU pe 30.9- ma 3.10.  

Vuokraaminen sujuu jouhevammin, jos muistat varata ennakkoon verkkokaupassa. Voit myös soittaa tai laitta viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760Olet toki tervetullut vuokraamaan myös ilman ennakkovarausta. Vuokraamostamme löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman, täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, sekä muutamia lasten pyöriä. Lisävarusteina vuokrattavissa myös esim. valoja, lisäakkuja, lukkopolkimia, maastopyöräilyreppuja jne. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

Jos Äkäslompolon ja Ylläksen alueen reitit eivät ole ennestään tuttuja, tai vaikka olisikin, lukaise reittivinkit täältä.

vuokrapyörät ja hinnastot

DSC_8378 (3).JPG

devinci dc

Täysjousitettu (160/150)

sähköavusteinen maastopyörä.

Shimano EP8 moottori.

Runkokoot S-XL

vuokrahinnat

3 tuntia 60€

1 päivä 80€

2 päivää 150€

Lisäpäivät 65€

DSC_7927___.jpg

Tämä sähköavusteinen läskipyörä on suomen suosituin omassa kategoriassaan, eikä suotta.

Runkokoot S-L

VUOKRAHINNAT

3 Tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

lisäpäivät 55€

sb_kesä.jpg

silverback

e-fatbike

Sähköavusteinen läskipyörä isommalla 720Wh akulla. Shimano EP8 moottori. Runkokoot M-XL

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

silverback.jpg

Silverback Scoop Single

Täysjäykkä läskipyörä.

Runkokoot S-XL

VUOKRAHINNAT

3 Tuntia 35€

1 päivä 45€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme. Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Maastopyöräily Ylläksellä (kesä)

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston merkityt kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

Ylläksen lähialueelta löytyy paljon sorastettuja reittejä, jotka soveltuvat maastopyöräilyn aloittelijoille ja retkipyöräilijöille. Teknisempää polkua löydät kauempaa keskukselta, sekä kansallispuiston ulkopuolelta. 

Huomaathan, että reitit ovat yhteiskäyttöreittejä, joten huomioithan muut reitin käyttäjät ja hidastat ajoissa kohdatessa!

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille reiteille.

Tässä muutama suositus kesäreiteistä:

Kukastunturin polkaisu

Keskisenlaen kierros

Flow Motion

Muutama vinkki teknisen reitin ystäville (juurakkoa ja kivikkoa):

Pyhäjärvi

Äkäslompolo-Äkässaivo

Hangaskuru (Kesänkitunturin kierros)

Huomioi sähköpyöräretkeä suunnitellessasi, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason ja kuskin painon mukaan. Pidempää reissua (yli 30km)suunnittelevalle suosittelemme vara-akun vuokraamista, tai valitsemaan vuokrapyörän 720wh akulla.

VERKKOKAUPPA