DSC_79631.jpg

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Samoissa tiloissa kanssamme palvelee ravintola Halla, jonka panoraamaikkunoista aukeaa Suomen komeimmat maisemat! Kelpaa nauttia lämmintä juomaa tai lounas lenkin päätteeksi.

Aukioloajat: Suljettu 4. heinäkuuta asti Kellokkaan remontin takia. Pyrimme toimittamaan fillareita suoraan majoitukseen kesäkuun ajan, Kellokkaan ollessa suljettuna. Muista varata ennakkoon soittamalla tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760 

Sesonkiaikoina (heinäkuu ja ruska), suosittelemme varaamaan ajoissa, saadaksesi toivomasi fillarin. Varauksen voit tehdä verkkokaupassa, tai soittamalla.

Vuokraamostamme löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman, täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, sekä muutamia lasten pyöriä. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

vuokrapyörät ja hinnastot

DSC_8378 (3).JPG

devinci dc

Täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä. Shimano EP8 moottori. Runkokoot S-XL

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 145€

Lisäpäivät 65€

DSC_7927___.jpg

Tämä sähköavusteinen läskipyörä on suomen suosituin omassa kategoriassaan, eikä suotta.

VUOKRAHINNAT

3 Tuntia 50€

1 päivä 70€

2 päivää 130€

lisäpäivät 50€

sb_verkkosivuille2.jpg

silverback

e-fatbike

Täysjäykkä sähköavusteinen läskipyörä isommalla 720Wh akulla. Shimano EP8 moottori. Runkokoot M-XL

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

silverback.jpg

Silverback Scoop Single

Täysjäykkä läskipyörä

VUOKRAHINNAT

3 Tuntia 35€

1 päivä 45€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme. Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Maastopyöräily Ylläksellä (kesä)

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston merkityt kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

Ylläksen lähialueelta löytyy paljon sorastettuja reittejä, jotka soveltuvat maastopyöräilyn aloittelijoille ja retkipyöräilijöille. Haastavamman reitin ystäville on vähintään yhtä paljon poljettavaa tarjolla. Teknisempää polkua löydät kauempaa keskukselta, sekä kansallispuiston ulkopuolelta. 

Huomaathan, että reitit ovat yhteiskäyttöreittejä, joten huomioithan muut reitin käyttäjät ja hidastat ajoissa kohdatessa!

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille maastopyöräilyreiteille.

Tässä muutama oma suosikkimme kesäreiteistä:

Kukastunturin polkaisu

Keskisenlaen kierros

Flow Motion

Teknisemmän reitin ystäville:

Pyhäjärvi

Äkäslompolo-Äkässaivo

Hangaskuru (Kesänkitunturin kierros)

Huomioi sähköpyöräretkeä suunnitellessasi, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason ja kuskin painon mukaan. Pidempää reissua (yli 30km)suunnittelevalle suosittelemme vara-akun vuokraamista, tai valitsemaan vuokrapyörän 720wh akulla.

VERKKOKAUPPA