top of page

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä ympäri vuoden. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja maastopyöräilemään alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Vuokrauksen yhteydessä saat aina ajankohtaiset vinkit ja asiantuntevat ohjeet. Suosittelemme hankkimaan Ylläksen sähköisen reittikartan etukäteen, niin ehdit tutustua sen käyttöön ja ominaisuuksiin ennen reiteille suuntaamista. Kartan tuotot ohjataan reittien ylläpitoon, joten tuet samalla Ylläksen reittejä!

Aukioloajat:

MA-PE + SU KLO 9:30- (15*)17.

*Lähtevät vuokrat klo15 mennessä, palautukset klo 17asti.

LAUANTAISIN SULJETTU.

Ps. jos pyörän tarpeesi ei osu aukioloaikojen puitteisiin, muista aina kysyä. Ennakkovarauksesta pystymme palvelemaan joustavasti.

Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä verkkokaupasta, varsinkin useamman pyörän vuokraajille. Ennakkovaraus sujuvoittaa vuokraamisprosessia ja fillari odottaa sinua ulkona lähtövalmiinaVaraamalla etukäteen varmistat myös saatavuuden. Toki olet tervetullut vuokraamaan ilman varaustakin. Varauksen voi tehdä myös soittamalla tai lähettämällä viestiä (WhatsApp): +358 401 442 760. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. Useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Vuokraamosta löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman. Talvella pyörien lisäksi liukulumi- ja lumikenkiä. Kesällä valikoima laajenee täysjousitetuilla sähkömaastopyörillä, sekä eri kokoisilla lasten pyörillä. Lisävarusteina vuokrattavissa myös esim. pyöränvaloja, lisäakkuja, lukkopolkimia, maastopyöräilyreppuja jne. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

summer.jpg
vuokraamo.jpg

vuokrapyörät ja hinnastot

ebf600.jpg

Sähköavusteinen läskipyörä.

Runkokoot XS-XL

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

24 tuntia 110€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

focus_.jpg

FOCUS SAM2

Runkokoot S-L

VUOKRAHINNAT

3 tuntia 60€

1 päivä 80€

24 tuntia 120€

2 päivää 150€

lisäpäivät 65€

minus.jpg

Devinci Minus

Runkokoot S-XL

VUOKRAHINNAT

3 tuntia 35€

1 päivä 45€

24 tuntia 60€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

commencal-ramones-16-2022-kids-green-3.jpg

Eri kokoisia lasten pyöriä alkaen potkupyörästä. Pienin sähköavusteinen on kokoa 24", jolla ajaa sujuvasti 130cm alkaen.

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

kesän REITTIVINKKEJä pyöräilijöille

Pyörävuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaasta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille reiteille.

Komeimmat maisemat tarjoilee Kukastunturin polkaisu ja Keskisenlaen reunaa kulkeva reitti.

Maastopyöräilyn ensikertataisille hyvänä aloittelulenkkinä toimii esimerkiksi: Kesänkijärven polkaisu. 

Teknisemmän reitin ystäville juurakkoa ja lappikivikkoa löytyy Pyhäjärven suunnalta ja Kotamaja-Äkäsaivo väliltä. 

Kellostapulinkurun upea sorapolku rakkakivikon keskellä kannattaa myös kokea. Sitä voi suositella vain maastopyöräilytaidot omaavalle. Se ei osu millekään tuotteistetulle lenkille, joten siksi ei linkkiä. Kuruun pääsee kuitenkin näppärästi tästä Kellokkaasta Varkaankurun kodan kautta.

VERKKOKAUPPA

bottom of page