IMG_20201027_114034.jpg

Opastettujen reissujen lisäksi, fillarit joutavat myös vuokralle! Vuokrapyörämme ovat sähköavusteisia läskipyöriä ja täysjousitettuja e-maastopyöriä, jotka on esitelty tarkemmin alla.

 

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja alueen parhaille reiteille. Samoissa tiloissa kanssamme palvelee ravintola Halla, jonka panoraamaikkunoista aukeaa Suomen komeimmat maisemat! Kelpaa nauttia virvokkeita tai lounas lenkin päätteeksi.

Palvelemme 23.10. alkaen varauksesta. Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme.

 

Pyörien vARAAMINEN onnistuu verkkokaupan kautta. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

 

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Tilaa fillarit suoraan majoitukseen! 

Pyörien toimitus ja nouto (maks. 5km Äkäslompolosta tai Ylläsjärvestä) sisältyy päivä- tai pidempään vuokraan sen arvon ollessa vähintään 140€. 

Tutustu vuokrapyöriin ja hintoihin alla

tunturi.jpg

Tunturi E-max on parasta mitä sähköiseen talvipyöräilyyn on tällä hetkellä saatavilla! Valtavien 4.8 tuuman renkaiden ansiosta se suoriutuu kilpailijoitaan paremmin pehmeillä talvireiteillä..

alk. 50€/3 tuntia

Lue lisää..

Talvipyöräily Ylläksellä

Ylläksen talvipyöräilyreittejä ei voi ylistää liikaa. Kuumimpaan sesonkiaikaan (helmi-huhtikuu) säännöllisesti huollettavaa ajettavaa löytyy noin sata kilometriä, ja missä maisemissa! Reittien linjaukset tekevät niistä erittäin viihdyttävää ajettavaa myös kokeneemmille maastopyöräilijöille. Tunnelmalliset latukahvilat palvelevat reittien varrella ja ovat osa talviretkeilyn viehätystä. Tottakai olosuhteet aiheuttavat toisinaan omat haasteensa, niin kuin kaikkiin lumilajeihin. Kun lunta tulee taivaan täydeltä, reitit ovat luonnollisesti pehmeät ja nopeasti tukkeessa, silloin matalat rengaspaineet ovat ensiarvoisen tärkeät, kuten usein muutenkin talvireiteillä ajettaessa.

Maastopyöräily Ylläksellä

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille maastopyöräilyreiteille.

Tässä muutama oma suosikkimme:

Flow Motion

Kukastunturin polkaisu

Pyhäjärvi

HIDDEN TRAILS LAPLAND

hiddentrailslapland@gmail.com

+35840 144 2760

Ylläs, Finland

E-MTB RENTAL SHOP

Tunturintie 54, 95970 Äkäslompolo

Palvelemme varauksesta. Varaa pyörä https://rentle.shop/hiddentrails

Find us on facebook and Instagram

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Pallas-Ylläs National Park