top of page

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä ympäri vuoden. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja maastopyöräilemään alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Vuokrauksen yhteydessä saat aina ajankohtaiset reittivinkit ja asiantuntevat ohjeet. 

Aukioloajat:

MA-PE+SU klo 9:30-(15*)17 (*Lähtevät vuokrat klo 15 mennessä, palautukset klo 17 asti) Lauantaisin suljettu.

Huom! Vuokraamo suljettu 29.4. alkaen. Avaamme kesäkaudelle 5.6.

Vuokraaminen sujuu jouhevammin, jos muistat varata ennakkoon verkkokaupassamutta toki olet tervetullut vuokraamaan ilman varaustakin. Aina voi myös soittaa tai laitta viestiä (WhatsApp): +358 401 442 760.

Vuokraamosta löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman. Kesällä valikoima laajenee täysjousitetuilla sähkömaastopyörillä, sekä eri kokoisilla lasten pyörillä. Lisävarusteina vuokrattavissa myös esim. pyöränvaloja, lisäakkuja, lukkopolkimia, maastopyöräilyreppuja jne. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

kellokas.jpg
vuokraamo.jpg

vuokrapyörät ja hinnastot

focus_.jpg

Focus Sam2 6.8

Täysjousitettu sähkömaastopyörä

Runkokoot: S-L

VUOKRAHINNAT

3 tuntia 60€

1 päivä 80

2 päivää 150€

extra päivät 65€

silver fat bike.jpg

Sähköavusteinen läskipyörä.

S-L koot: Tunturi eMAX

S-XL-koot: Silverback S-electro FAT sport

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

minus.jpg

Devinci Minus

Runkokoot S-XL

VUOKRAHINNAT

3 tuntia 35€

1 päivä 45€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

commencal-ramones-16-2022-kids-green-3.jpg

Koot 12" potkupyörästä alkaen.

Pienin sähköavusteinen pyörä on 24", joka soveltuu noin 130cm pituisesta ylöspäin.

Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme. Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Maastopyöräily Ylläksellä kesällä

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston merkityt kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

Ylläksen lähialueelta löytyy paljon sorastettuja reittejä, jotka soveltuvat maastopyöräilyn aloittelijoille ja retkipyöräilijöille. Teknisempää polkua löydät kauempaa keskukselta, sekä kansallispuiston ulkopuolelta. 

Huomaathan, että reitit ovat yhteiskäyttöreittejä, joten huomioithan muut reitin käyttäjät ja hidastat ajoissa kohdatessa!

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille reiteille.

Tässä muutama suositus kesäreiteistä:

Kukastunturin polkaisu

Keskisenlaen kierros

Flow Motion

Muutama vinkki teknisen reitin ystäville (juurakkoa ja kivikkoa):

Pyhäjärvi

Äkäslompolo-Äkässaivo

Hangaskuru (Kesänkitunturin kierros)

Huomioi sähköpyöräretkeä suunnitellessasi, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason ja kuskin painon mukaan. Pidempää reissua (karkeasti yli 40km)suunnittelevalle suosittelemme valitsemaan vuokrapyörän 720wh akulla.

VERKKOKAUPPA

bottom of page