Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Samoissa tiloissa kanssamme palvelee ravintola Halla, jonka panoraamaikkunoista aukeaa Suomen komeimmat maisemat! Kelpaa nauttia virvokkeita tai lounas lenkin päätteeksi. HUOM! 2.5. eteenpäin avoinna sopimuksen mukaan. 7. kesäkuuta alkaen avoinna taas normaalisti!(MA-PE + SU klo 10-14. Palautukset klo 17 asti! )

Vuokraamostamme löytyy sähköavusteisia läskipyöriä, täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, sekä muutama lasten sähkömaastopyörä. Tutustu pyöriin alempana tai suoraan verkkokaupassa.

Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme. Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

 

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Tilaa fillarit suoraan majoitukseen! 

Pyörien toimitus ja nouto (maks. 5km Äkäslompolosta tai Ylläsjärvestä) sisältyy päivä- tai pidempään vuokraan sen arvon ollessa vähintään 130€. 

Tutustu vuokrapyöriin ja hintoihin alla

DSC_7927___.jpg

 Tunturi eMAX Tämä sähköavusteinen läskipyörä on loisto fillari omassa kategoriassaan. Sen geometria on erittäin tykätty ja moni vuokraaja on päätynyt ostohousuihin ihastuttuaan tähän pyörään.

vuokrahinnat

3 tuntia 50€

1 päivä 70€

2 päivää 130€

Lisäpäivät 50€

devinci.png

Modernilla geometrialla varustettu sähköavusteinen täysjousitettu  maastopyörä, joka soveltuu erinomaisesti kaikentyyppiseen maastoajoon.

VUOKRAHINNAT

3 Tuntia 55€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

lisäpäivät 55€

Maastopyöräily Ylläksellä (kesä)

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille maastopyöräilyreiteille.

Tässä muutama oma suosikkimme kesäreiteistä:

Flow Motion

Kukastunturin polkaisu

Pyhäjärvi

Huomioi pyöräretkeäsi suunnitellessa, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason ja kuskin painon mukaan. Pidempää reissua (yli 40km)suunnittelevalle suosittelemme vara-akun vuokraamista. Akun paino noin 3kg. 

VERKKOKAUPPA