top of page

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä ympäri vuoden. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja maastopyöräilemään alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Vuokrauksen yhteydessä saat aina ajankohtaiset reittivinkit ja asiantuntevat ohjeet. 

Aukioloajat:

Avaamme talvikaudelle tiistaina 5. joulukuuta. Ennen sitä palvelemme ennakkovarauksesta.

MA-PE + SU KLO 10- (15*)17. *Lähtevät vuokrat klo15 mennessä, palautukset klo 17asti.

LAUANTAISIN SULJETTU.

Ps. jos pyörän tarpeesi ei osu aukioloaikojen puitteisiin, muista aina kysyä. Ennakkovarauksesta pystymme palvelemaan joustavasti.

Sujuvoita vuokraamisprosessia ja lyhennä jonotusaikaa sesonkiaikoina varaamalla pyörät ennakkoon verkkokaupasta! Varaamalla etukäteen varmistat myös saatavuuden. Toki olet tervetullut vuokraamaan ilman varaustakin. Varauksen voi tehdä myös soittamalla tai lähettämällä viestiä (WhatsApp): +358 401 442 760Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. Useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Vuokraamosta löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman. Kesällä valikoima laajenee täysjousitetuilla sähkömaastopyörillä, sekä eri kokoisilla lasten pyörillä. Lisävarusteina vuokrattavissa myös esim. pyöränvaloja, lisäakkuja, lukkopolkimia, maastopyöräilyreppuja jne. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

IMG_20230306_142750.jpg
vuokraamo.jpg

vuokrapyörät ja hinnastot

silver fat bike.jpg

Sähköavusteinen läskipyörä.

S-L koot: Tunturi eMAX

S-XL-koot: Silverback S-electro FAT sport

vuokrahinnat

3 tuntia 55€

1 päivä 75€

24 tuntia 110€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

minus.jpg

Devinci Minus

Runkokoot S-XL

VUOKRAHINNAT

3 tuntia 35€

1 päivä 45€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Talvipyöräily Ylläksellä
Ylläksen talvipyöräilyreittejä ei voi ylistää liikaa. Kuumimpaan sesonkiaikaan (helmi-huhtikuu) säännöllisesti huollettavaa ajettavaa löytyy noin 80 kilometriä, ja missä maisemissa! Reittien linjaukset tekevät niistä erittäin viihdyttävää ajettavaa myös kokeneemmille maastopyöräilijöille. Tunnelmalliset latukahvilat palvelevat reittien varrella ja ovat osa talviretkeilyn viehätystä. Tott
akai olosuhteet aiheuttavat toisinaan omat haasteensa, niin kuin kaikkiin lumilajeihin. Kun lunta tulee taivaan täydeltä, reitit ovat luonnollisesti pehmeät ja nopeasti tukkeessa, silloin matalat rengaspaineet ovat ensiarvoisen tärkeät, kuten usein muutenkin talvireiteillä ajettaessa.

Pysy kartalla ja tue Ylläksen reittejä ostamalla Ylläksen sähköinen reittikartta. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

 

Huomioi sähköpyöräretkeä suunnitellessasi, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason, kuskin painon ja talvella pakkasen, rengaspaineiden ja reittiolosuhteen mukaan. Saat meiltä aina vinkit päivän olosuhteiden mukaan.

VERKKOKAUPPA

bottom of page