top of page

Pyörävuokraamomme Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa (Tunturintie 54, Äkäslompolo) toimii loistavasti pyörälenkin alku- ja päätepisteenä ympäri vuoden. Pihasta pääsee suoraan ilman siirtymiä kansallispuistoon ja maastopyöräilemään alueen parhaille reiteille, niin kesällä kuin talvellakin. Vuokrauksen yhteydessä saat aina ajankohtaiset reittivinkit ja asiantuntevat ohjeet.

Aukioloajat:

MA-PE+SU klo10-(14)17 (Palautukset klo 17 asti) 

Vuokraaminen sujuu jouhevammin, jos muistat varata ennakkoon verkkokaupassamutta toki olet tervetullut vuokraamaan ilman varaustakin. Aina voi myös soittaa tai laitta viestiä (WhatsApp): +358 401 442 760.

Talviaikaan vuokraamostamme löytyy läskipyöriä sähköavustuksella ja ilman, sekä pyörien lisäksi lumikenkiä, liukulumikenkiä ja pari Stiga-kelkkaa. Kesällä valikoima laajenee täysjousitetuilla sähkömaastopyörillä, sekä eri kokoisilla lasten pyörillä. Lisävarusteina vuokrattavissa myös esim. pyöränvaloja, lisäakkuja, lukkopolkimia, maastopyöräilyreppuja jne. Tutustu valikoimaan suoraan verkkokaupassa.

vuokraamo.jpg

Pyöräily Ylläksen talvireiteillä sähköavusteisella läskipyörällä on parhaimmillaan parasta! Varmista talvipyöräilykokemuksen onnistuminen suunnittelemalla retkeäsi hiukkasen etukäteen, etenkin jos laji on sinulle uusi ja liikut reiteillä ensi kertaa

lue vinkit täältä

talven vuokrapyörät ja hinnastot

prettyinpink.jpg

Sähköavusteinen läskipyörä.

S- koot: Tunturi eMAX (504wh akku)

M-XL-koot: Silverback S-electro FAT sport

(730wh akku)

vuokrahinnat

2 tuntia 45€

3 tuntia 55€

4 tuntia 65€

1 päivä 75€

2 päivää 140€

Lisäpäivät 55€

silver_akistinen.jpg

Silverback Scoop Single.

-Kevyt hiilikuitukeula

-Satulan hissitolppa.

Runkokoot S-XL

VUOKRAHINNAT

2 tuntia 30€

3 tuntia 35€

4 tuntia 40€

1 päivä 45€

2 päivää 80€

lisäpäivät 30€

altais skis.jpg

Talvella vuokraamostamme

löytyy myös lumi- ja liukulumikenkiä, sekä pari Stiga-kelkkaa.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa

DSC_9177.jpg

Lahjakortin voi käyttää vuokraamoon tai opastettuihin retkiin.

Oivallinen lahjaidea ulkoilmaihmiselle, tai keino käyttää vanhenevat liikuntaedut tulevaisuuden vuokraamistarpeita ennakoiden.

Varaa fillari verkkokaupastamme ja nouda vuokraamoltamme. Varaamalla etukäteen, vuokraaminen sujuu jouhevammin, ja fillari odottaa sinua lähtövalmiina ulkona. Maksun voi suorittaa etukäteen verkossa tai varausta noudettaessa. 

Myös useimmat liikuntaedut käyvät meillä (edenred, e-passi, Eazybreak, SmartumPay ja seteli, TYKY) Niillä maksettaessa, voit varata verkosta, mutta valitse maksu paikanpäällä.

Tiedustelut sähköpostitse: hiddentrailslapland@gmail.com

Soita tai laita viestiä (myös WhatsApp): +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

Lataa tästä vuokraehdot

Talvipyöräily Ylläksellä

Ylläksen talvipyöräilyreittejä ei voi ylistää liikaa. Kuumimpaan sesonkiaikaan (helmi-huhtikuu) säännöllisesti huollettavaa ajettavaa löytyy noin 80 kilometriä, ja missä maisemissa! Reittien linjaukset tekevät niistä erittäin viihdyttävää ajettavaa myös kokeneemmille maastopyöräilijöille. Tunnelmalliset latukahvilat palvelevat reittien varrella ja ovat osa talviretkeilyn viehätystä. Tottakai olosuhteet aiheuttavat toisinaan omat haasteensa, niin kuin kaikkiin lumilajeihin. Kun lunta tulee taivaan täydeltä, reitit ovat luonnollisesti pehmeät ja nopeasti tukkeessa, silloin matalat rengaspaineet ovat ensiarvoisen tärkeät, kuten usein muutenkin talvireiteillä ajettaessa. Huomaathan, että huolletut talviretkeilyreitit ovat läskipyöräreittejä ja kantavat kapeampaa rengasta vain harvoin. Jätä siis plussarenkainen fillarisi talvella kotiin.

Maastopyöräily Ylläksellä kesällä

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston merkityt kesäreitit avattiin maastopyöräilylle kesällä 2017, joten eri tasoisia polkuja riittää ajettavaksi noin 200km. Alueen luonto ja maisemat saavat viihtymään reiteillä pidempäänkin ja autiotuvat mahdollistavat pyöräilijälle myös yön yli retket kansallispuistoon. Reitteihin voi tutustua Ylläksen sähköisestä reittihausta.

Ylläksen lähialueelta löytyy paljon sorastettuja reittejä, jotka soveltuvat maastopyöräilyn aloittelijoille ja retkipyöräilijöille. Teknisempää polkua löydät kauempaa keskukselta, sekä kansallispuiston ulkopuolelta. 

Huomaathan, että reitit ovat yhteiskäyttöreittejä, joten huomioithan muut reitin käyttäjät ja hidastat ajoissa kohdatessa!

REITTIVINKKEJä 

Vuokraamomme pihasta luontokeskus Kellokkaalta pääsee suoraan Ylläksen alueen parhaille reiteille.

Tässä muutama suositus kesäreiteistä:

Kukastunturin polkaisu

Keskisenlaen kierros

Flow Motion

Muutama vinkki teknisen reitin ystäville (juurakkoa ja kivikkoa):

Pyhäjärvi

Äkäslompolo-Äkässaivo

Hangaskuru (Kesänkitunturin kierros)

Huomioi sähköpyöräretkeä suunnitellessasi, että akun kesto vaihtelee reitin profiilin, käytetyn avustustason ja kuskin painon mukaan. Pidempää reissua (yli 30km)suunnittelevalle suosittelemme vara-akun vuokraamista, tai valitsemaan vuokrapyörän 720wh akulla.

VERKKOKAUPPA

bottom of page