top of page

best of ylläs: winter efat-enduro

Tässä reissu maastopyöräilijöille, jotka rakastavat reipasvauhtisempaa endurotyylistä ajoa. Hauskanpito on pääosassa ajellessamme ylös alas kapeita ja mutkaisia lumikenkäpolkuja sähköläskipyörillä. Tämä retki ajetaan aina ilta-aikaan pimeällä, jolloin oletettavasti kaikki reitillä liikkujat käyttävät valoa, ja ovat siksi helpommin havaittavissa. Fillarit on varustettu tehokkailla led-valoilla, joten meidätkin nähdään jo kaukaa. Lumisessa metsässä ajaminen pimeän aikaan on myös ehdottoman hauskaa!

 

Retken toteutus on hyvin paljon riippuvainen lumiolosuhteista. Lumikenkäreittejä ei huolleta, vaan ne tamppaantuvat ajettavaksi käyttäjäliikenteestä, siksi ne ovat luonnollisesti lumipyryjen jälkeen ajokelvottomia. Tästä syystä reissu on varattavissa vain tilauksesta ja suunnittelemme tapauskohtaisesti parhaan ajankohdan.

hintaan sisältyy:

  • Paikallisopas

  • e-Fatbike

  • Kypärä, Balaclava

  • Kuuma mehu

 

huomioitavaa:

Kapeiden ja mutkaisten lumikenkäreittien ajaminen vaatii hyviä maasto-pyöräilytaitoja, joten reissu ei sovellu aloittelijoille. Pyörän sähköavustuksen ansioista, normaali fyysinen kunto riittää tälle reissulle, mutta varaudu myös fyysisiin ponnisteluihin. Lumiolosuhteista riippuen, ylämäet saattavat vaatia toisinaan lyhyitä pätkiä painavan pyörän työntämistä. Ajettava matka ja aika vaihtelee reittiolosuhteiden mukaan.

 

Pyörien koot alkaen 150 cm pitkille kuskeille.

ota mukaasi:

Sään mukainen ulkoiluvaatetus. Suosittelemme reppua ja varavaatetta, sillä säätövaraa on hyvä olla matkassa. Evästä oman maun mukaan.

🕥  Lähtöaika: Illalla klo 18-19 (sovittavissa)

🕥  Retken kesto: 2-3h olosuhteiden ja ryhmän mukaan

💪  Fyysinen vaativuus: keskivaativa

📅  Varausaika: Sopimuksesta

👨‍👩‍👧‍👧 Ryhmäkoko: 2-5

💶  Ryhmäkoko 2-3 hlö: 109€/hlö 

💶  Ryhmäkoko 4-5 hlö: 99€/hlö

VARAUKSET ja tiedustelut:

-sähköpostilla hiddentrailslapland@gmail.com

-soita tai laita viestiä: +358 401 442 760

-WhatsApp +358 401 442 760

Voit myös jättää viestin TÄSTÄ 

bottom of page