top of page
DSC_8437 (2).JPG

iltainen efat bike-retki

Illan hämärtyessä matkustamme minibussillamme Äkäslompolon kylältä 15km pohjoisen suuntaan syrjäiseen tukikohtaamme keskelle pohjoista kairaa. Käymme läpi varusteet ja fillarit, jonka jälkeen suuntaamme privaateille talvipyöräilyreiteillemme, jotka mutkittelevat läpi hiljaisten suo- ja metsämaiden pienelle kodallemme, jossa pidämme tauon avotulen äärelle lämmitellen. Opas tarjoilee pientä purtavaa ja kuumaa mehua lämmikkeeksi. Jos iltataivas on kirkas ja avaruussää suosii, taukokodan ympäristö on ihanteellinen paikka revontulien ihailuun. Tauon jälkeen lähdemme paluumatkalle kohti tukikohtaamme. Pyörän valot valaisevat reitin ja reittiä reunustavat lumiset puut kimaltelevat valosta, ympäröivä metsä on hiljainen ja pimeä. Tunnelma on taianomainen.

Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta maasto-/talvipyöräilystä. Normaali peruskunto ja pyörälläajotaito riittävät. Pyörien koot alkaen 150 cm pitkille kuskeille.

Hinta: 149€ / hlö (sis. alv)

Hintaan sisältyy:

- Kuljetus Äkäslompolosta

- Opastus

- Privaattireitti

- Premium e-Fatbike

- Kypärä, kypärähuppu

- Tauolla Lappilaista pikkupurtavaa ja kuumaa mehua

Oma varustus: lämpimät talviulkoiluvaatteet. Lämpimät talvikengät. Varpaat kylmettyvät helposti pakkaskelissä pyöräiltäessä.

     

Retken kesto: noin 4 tuntia

Ryhmäkoko: 3-7 henkilöä

 

Kiinnostuitko lähtemään mukaan?

Heräsikö kysymyksiä?

DSC_8437 (2).JPG
bottom of page